Speltips 24/9: Las Palmas – Real Madrid

Real Madrid tappade poäng mot Villarreal i veckan – nya tag och en vinst i fokus nu.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Real Madrid tappade två viktiga poäng som jag nämnde, men viktigt för Madrid-klubben är att Barcelona gjorde likadant mot Atletico Madrid, så det är fortsatt tre poäng ner till katalanerna.

Motivationen mot Villarreal var låg hos samtliga spelare tyckte jag, man visade inte direkt på någon vilja utan det såg riktigt dåligt ut, en sån match gör inte Real Madrid om, det är något jag tror Zidane tog tag i direkt. Därför tror jag starkt på att Real Madrid skärper till sig ordentligt i matchen mot Las Palmas – förhoppningsvis kan Ronaldo och Bale också komma igång.

Las Palmas inledde oerhört starkt och toppade La Liga efter två omgångar, dock tror jag det vänder nu och i veckan förlorade man också mot Real Sociedad med hela 4-1, det är lite typiskt, det finns alltid något lite mindre lag som överraskar i inledningen av säsongen – den här gången var det Las Palmas.

Det bör vara kvalitetsskillnad hela vägen här, Ronaldo hade en riktigt dålig match mot Villarreal och upprepar inte ofta den typen av matcher, samma sak gäller med Bale och resten av spelarna i Real Madrid. Som sagt, jag tror Real Madrid skärper till sig ordentligt nu och vinner den här matchen komfortabelt.

-1 Real Madrid ger fina 1,86 x insatsen hos ComeOn (insättningsbonus upp till 3000kr), taget.

PokerStars storsatsar på Sportsbook och odds

Ett av världens största spelbolag storsatsar nu på Sportsbook. De bjuder på marknadens högsta odds och en fin välkomstbonus – spela för 50kr och få ett gratisspel värt 200kr!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 handikapp)
Odds: 1,86
Bolag: ComeOn (insättningsbonus upp till 3000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming