Speltips 24/8: Rostov – Ajax

Ajax har stora problem just nu – i ligan ligger man redan några poäng efter PSV och i det här returmötet är man redan illa ute.

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Rostov mot Ajax, ett orutinerat gäng tar sig an ett oerhört rutinerat gäng. Det orutinerade gänget har imponerat mer än det rutinerade – vad drar vi för slutsatser? Motivation slår klass brukar man säga och jag väljer faktiskt att för en gångs skull gå emot den teorin. Även om Ajax sett löjligt loja ut finns det oerhört mycket kvalité i laget och när det vankas en avgörande kvalmatch tror jag starkt på att de skärper till sig och ser till att göra jobbet.

Rostov är ett lag från Ryssland och det är givetvis aldrig lätt att resa till Ryssland för att spela en bortamatch, speciellt med tanke på att Rostov också gjort det riktigt bra på senare tid. Men Ajax är Ajax och Ajax ska spela i Champions League.

Ajax tappade poäng i helgen och stor anledning till det är nog också att man redan har fokuset på den här kvalmatchen, man är tvungna till att gå vidare och jag tror man gör det också. Vi får ett fint odds för ett Ajax-avancemang, 1,90 x insatsen hos BetHard (välkomstbonus: 1000kr).

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Ajax att kvalificera sig
Odds: 1,90
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming