Speltips 24/8: Apoel Nicosia – FC Köpenhamn

Apoel behöver vinna matchen, Köpenhamn nöjer sig med krysset – vilket lag ordnar avancemang?

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Apoel och Köpenhamn känns verkligen som två väldigt jämlika lag, det är svårt att urskilja lagen rent kvalitetsmässigt och ser man till formen är det även svårt där. Köpenhamn vann det första mötet med 1-0 efter en riktigt jämn match i Köpenhamn, Apoel gjorde absolut inte bort sig i den matchen och det skulle lika gärna med kunnat sluta oavgjort.

Det är ingen hemlighet att Köpenhamn går för krysset i den här matchen – klarar de av det? Det tror jag, Köpenhamn är ett riktigt stabilt lag med en riktigt bra backlinje och är man ute efter att försvara en seger, brukar man oftast ordna det mot detta typ av motstånd.

Apoel är ett intressant lag med mycket rutin från Europa, de senaste åren har man faktiskt härjat mycket i Europa, man nådde kvartsfinal i Champions League 2012 efter att man lyckades slå ut Lyon i åttondelsfinalen, väl i kvartsfinalen lottades man mot Real Madrid och förlorade.

Det mesta tyder som sagt på att vi får se en oerhört jämn batalj, vi kan förvänta oss lite samma matchbild som i Köpenhamn och den här gången tror jag det slutar oavgjort, Köpenhamn är ett bra lag och är specifikt ute efter krysset, det tror ja de ordnar. Spelet hittar ni hos Unibet (insättningsbonus: 1000kr) till fina 3,25 x insatsen.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,25
bolag: Unibet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming