Speltips 24/8: Manchester City – Steaua Bukarest

Manchester City vann första matchen med 5-0 borta i Rumänien, vinner de lika stort hemma i Manchester?

LeoVegas har startat sin helt egna Sportsbook. Skapa ett konto idag och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Manchester City utklassade Steaua Bukarest i Rumänien, 5-0 blev slutresultatet och värt att nämna är även att Aguero missade två straffar. Total överlägsenhet fördel City var det i den matchen och det är något vi kan förvänta oss i returmötet. Jag har pratat mycket om den rumänska fotbollen och att den är på väg ner – och det är den.

Peps City har verkligen vaknat till liv och spelar en underbar fotboll, hemma i Manchester är man oerhört starka och det ska mycket till om Steaua lyckas åstadkomma något här. Jag tror matchbilden blir lik den i Rumänien och vi kan förvänta oss en rejäl överkörning, för även om City redan är vidare här tror jag man är motiverade, hemma i Manchester är det alltid roligt att spela fotboll och samtidigt finns det ett par lirare som är nära en plats bland de 11 främsta och varje chans är därför viktig att ta.

Jag tror på en fartfylld retur och jag tror även på att City går in i pausvilan med en 1-0 eller 2-0-ledning och till slut smäller dit ett tredje mål också. Jag kommer att spela på City -2 i handikapp till fina 2,40 x insatsen hos Coolbet (välkomstbonus: 1500kr).

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos NordicBet – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos NordicBet som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 handikapp)
Odds: 2,40
Bolag: Coolbet (Välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming