Speltips 25/8: Rapid Wien – Trencin

All luft har verkligen gått ur Trencin-spelarna efter uttåget ur Champions League-kvalet, fortsätter samma loja inställning?

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Trencin föll i Champions League-kvalet mot Legia Warszawa och sen dess verkar det som att man gett upp – man verkar inte vara lika intresserade av ett Europa League-gruppspel. I förra veckan förlorade man på hemmaplan med hela 4-0 mot Rapid Wien och i den stunden avgjordes det här dubbelmötet.

Frågan är om Trencin överhuvudtaget är intresserade av att spela den här matchen, man vill nog bara helst glömma av den här playoff-rundan och fokusera på ligaspelet istället. Rapid Wien, som spelar på hemmaplan under torsdagen befinner sig trots allt hemma i Wien och spelar inför sina kära fans – bör därför vara fokuserade och slå Trencin, även om avancemanget redan är klart.

Jag är säker på att det finns en del lirare i Rapid som är sugna på att visa upp sig, stämningen är fin i detta Rapid som även går bra i ligan och därför tror jag också man lyckas slå Trencin ganska enkelt i den här matchen. Rapid -1 i handikapp finns till fina 2,00 hos BetStars (satsa 50kr – få 200kr), släng in en slant och lira med oss!

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,00
bolag: BetStars (satsa 50kr – få 200kr)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming