Speltips 24/2: Dynamo Kiev – Manchester City

Det ska vara klasskillnad när City gästar Dynamo Kiev.

Twitter Facebook 

Ni hittar ytterligare speltips hos Spelbloggare.se

Manchester City har fått lite av en drömmotståndare i åttondelsfinalen det här året. Nu har man verkligen chansen att nå kvartsfinal, även om man vart lite sämre på slutet ska man kunna slå Dynamo Kiev över 180 minuter. Nu tror jag starkt på att man även lyckas slå de på bortaplan, det ska vara klasskillnad när dessa två lagen drabbas samman.

Dynamo Kiev går riktigt bra i den inhemska ligan, man har vunnit alla matcher förutom två. Man har tappat poäng mot Shaktar som ligger före med bättre målskillnad och även mot Zorya, som ligger på tredjeplatsen. Men man ska inte blunda för kvalitén hos de andra lagen i ligan, ukrainska ligan är inte direkt den starkaste ligan och det går verkligen inte att jämföra med motståndet City får handskas med i Premier League.

City har sett lite svagare ut på slutet, storförlust senast mot Chelsea men då ställde man upp med ett b-lag och vilade de flesta stjärnorna. Nu ska Aguero och co vara utvilade och då är de inte att leka med direkt. Har Pellegrini lyckats motivera City-lirarna ska Dynamo Kiev inte ha en chans. Pellegrini har verkligen vart tydlig och menar på att allt som gäller nu är CL-bucklan.

Jag tror inte direkt på att man lyckas göra detta, utan Barca och Bayern får ses som större favoriter men man ska kunna lyckas besegra Dynamo Kiev i båda matcherna tycker jag. Nu bjuder Titanbet oss på skyhöga 2.20x på den raka tåvan, jag hittar ett spelvärde i den alla dagar i veckan. Tack Titanbet!

10Bet satsar svenskt

10Bet storsatsar på den svenska marknaden och det gör man genom att trycka upp ett helt svenskt innehåll. Dessutom är sidan oerhört stilren och erbjuder skyhöga odds. Utöver detta får du även en välkomstbonus på upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.20
Bolag: Titanbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming