Speltips 24/2: Champions League-specialare

Champions League specialare där jag har hittat två intressanta spel i kvällens matcher.

Twitter Facebook 

Ni hittar ytterligare speltips hos Spelbloggare.se

Dynamo Kiev – Manchester City
Bortalaget att göra mål i båda halvlekarna @3.55

Dynamo Kiev som kommer från Ukraina har inte spelat en tävlingsmatch sedan den 9:e december då den ukrainska ligan har paus, man har spelat några vänskapsmatcher men alla vi vet hur vänskapsmatcherna brukar vara, spelarna ger inte allt då matcherna inte betyder något plus att man möter dålig motstånd. 

City däremot slåss i toppen av Premier League som är i full gång och intressantare än någonsin och så som Pellegrini ställde upp i FA cupen mot Chelsea så säger det mig en grej, att han går all in på Champions League då han vill säkert vinna turneringen i år eftersom det kan vara hans sista chans. 

Med allt som jag nämnde ovan i tankarna så tror jag stenhårt på City, jag tror att man kommer att köra med gasen i botten direkt från början och vill få med sig så mycket bra resultat som det går inför returmötet på Etihad Stadium. Manchester City att göra mål i båda halvlekarna ger 3.55 gånger insatsen och det är klart spelvärt.

PSV Eindhoven – Atletico Madrid
Under 9.5 avslut på mål @1.90

Diego Simone har verkligen skapat ett lag som vet hur man stänger en match. Match efter match ser vi att så fort man tar ledningen så stänger man till och släpper ingenting förbi backlinjen. Ta till exempel toppmatchen mot Villareal i helgen där Villareal hade NOLL skott på mål! detta är verkligen imponerande. 

Man får 1.90 odds på att båda lagen tillsammans har mindre än tio avslut på mål vilket är taget alla dagar i veckan. Eftersom Atletico tillåter inte motståndarna att ens komma till avslut och det gör inte saken bättre då PSV saknar sin bästa offensiva spelare i form av Luuk De Jong, vilket försvårar ännu mer för de att komma till avslut. All in på detta!

10Bet satsar svenskt

10Bet storsatsar på den svenska marknaden och det gör man genom att trycka upp ett helt svenskt innehåll. Dessutom är sidan oerhört stilren och erbjuder skyhöga odds. Utöver detta får du även en välkomstbonus på upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Flera
Odds: 3.55 och 1.90
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming