Speltips 24/2: Topptipset

Onsdag och två matcher till ifrån Champions League och jag jublar. Idag får vi Dynamo Kiev – Man city och PSV Eindhoven – Atelicoc Madrid. Två täta matcher att vänta och svårt att välja sida här?

Twitter Facebook 

Titan Bet Sportsbook

Ni hittar Spelbloggares speltips till matchen mellan Napoli och Inter här.

Dynamo Kiev – Manchester City
Manchester City har halkat efter Leicester i toppen och är nu 6 poäng bakom. fördelen är dock att man har 6 poäng ner till lokalkonkurrenten Man Uniteed och kan det innebära att man kan lägga stort fokus på denna match tro? Att åka bort och möta Dynamo Kiev är inte lätt och med tanke på hur man har agerat i ligan så vill jag lägga en varning för att City kan bli överspelat här. Dynamo Kiev har gått bra i sina träningsmatcher på slutet och handen på hjärtat så konstaterar man att man inte har mött ngn riktig värdemotståndare egentligen. Jag varnar dock ändå och kör 1-2 i match 1.

PSV Eindhoven – Ateltico Madrid
Match 2 på kupongen är en liten höjdare. Två formstarka lag som båda ligger i toppeskiktet av ligan (PSV leder och Atletico ligger 2:a) och svårt att se vem som har mest att förlora här. Vi börjar med PSV. Man leder ligan med 1 poäng före Ajax och har alltså i nuläget CL-platsen inför nästa säsong samtidigt som man går nu in i åttondelsfinalerna i årets upplaga. Man måste ändå tro att årets CL väger väldigt tungt för PSV, skulle man gå vidare till kvartsfinal så är det en riktigt ”big happening” för laget från Eindhoven.
Atletico Madrid ligger just nu 2:a i La Liga i Spanien med 1 poäng ner till Real Madrid på andra platsen. Man ligger 8 poäng bakom Barcelona och frågan är om man har gett upp ligan litegrann?
Jag tror hur som helst att man kommer fortsätta köra på och kommer försöka göra kvällens match till en strategisk triumf och få med sig minst 1 poäng. PSV ser dock sin chans att på hemmaplan försöka avgöra det här i första mötet. Madrid som favoriter men se upp för PSV. Jag gör en ”tipsexpert” och går all-in på denna. 1-X-2 helt enkelt.

I övrigt spikas Bilbao och Leverkusen som båda spelar hemma. Bilbao fick med sig 1-0 borta mot marseille och har det här i sina händer. Leverkusen har 1-0 i ryggen från första mötet på bortaplan mot sporting Lissabon och klarar detta av bara farten.

Systemet i sin helhet:
1. Dyn Kiev – Man city 1 2
2. PSV Eindhoven – Atletico Madrid 1 X 2
3. L. Moskva – Fenerbahce 1 X 2
4. Ateltic Bilbao – Marseille 1
5. B Leverkusen – Sporting Lissabon 1
6. FC Krasnodar- Sparta Prag 1 X 2
7. Lazio – Galatasaray 1 X
8. Liverpool – Augsburg 1 X

Vem är bäst? Sportbladet eller Mange Strandberg – se själv här!

Antal rätt sedan omgången 12/2-2016 (gårdagens resultat inte med här):

Spelade omgångar: 6

Sportbladet: 38 rätt

Mange Strandberg: 44 rätt

Jag avslutar med ännu ett citat från Jose ”the Special One” Mourinho: ”Vi leder just nu, men det är inte tack vare klubbens ekonomiska styrka. Vi slåss om många titlar tack vare mitt hårda arbete.” Arrogant?

Lev väl – vi hörs!

Gå med världens största spelbolag

Bet365 erbjuder högkvalitativa streams till nästan alla matcher. Gå med nu och hämta även hem din välkomstbonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Pris: 216kr
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:44
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming