Speltips 24/12: Carpi – Hellas Verona

Vi väljer sida i kampen mellan Carpi och Hellas Verona till ett riktigt fint odds.

Twitter Facebook

Toppfight i Serie B på självaste julafton och här sticker bortalaget ut en aning! Hellas Verona placerar sig i topp av tabellen och verkar ha bestämt sig för att spela i Serie A nästa år. Man har gjort det riktigt bra så här långt och en stor anledning till detta är att Pazzini mår bra, den gamle Inter och Milan spelaren har redan gjort hela 14 mål och är i grym form, han toppar även skytteligan i Serie B.

Carpi placerar sig sex bakom Hellas Verona men har haft stora problem med att vinna på hemmaplan, man har endast lyckats vinna tre matcher här hemma och placerar sig samtidigt på en sjätte plats i tabellen. Man ska ha ett stort plus för dom starka resultaten på bortaplan men på hemmaplan har man som sagt haft stora problem.

Hellas Verona har samtidigt förlorat två raka matcher på bortaplan och en tredje förlust lär de inte tillåta, dessutom tror jag det här mötet kan motivera dem lite extra, det är trots allt en viktig match och ska man behålla första platsen inför nästa omgång måste man plocka en trepoängare.

Mycket tyder på att vi får bevittna en jämn tillställning, vilket lag drar då det längsta strået? Min röst faller på Hellas Verona som har ligans bästa anfallare som dessutom är i grymt bra form, Carpis hemmafacit är rejält svajigt och Hellas bör kunna utnyttja detta.

Jag plockar ut Hellas Verona som vinnare i det här mötet men försäkrar mig genom att spela dnb, vilket innebär att insatsen betalas tillbaka vid ett oavgjort resultat, spelet hittar ni hos Mybet, som ger er 1000kr i välkomstbonus.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 dnb
Odds: 2,15
Bolag: Mybet (1000kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming