speltips skribent

Speltips 24/12: Ascoli – Bari

Trots att det är julafton är det full omgång i Serie B – här riktar vi fokus mot mötet mellan Ascoli och Bari och plockar hem ett spel från 1×2-marknaden.

Twitter Facebook

Det finns lag som inte trivs på resande fot och italienska lag sticker ut ur mängden när det kommer till detta fenomen, speciellt klubbarna i Serie B. Bari är ett av dem lagen, på nio matcher på bortaplan har man endast lyckats vinna en match, men man ligger ändå på en åttonde plats tack vare dem starka resultaten på hemmaplan.

Ascoli är samtidigt svårslagna på hemmaplan, här har man endast förlorat två matcher, ena förlusten kom mot Spezia och den andra mot Hellas Verona som toppar tabellen, dessutom så spelade Hellas Verona med en man mer hela andra halvlek då Ascoli fick en man utvisad.

Bari är som sagt urusla när det kommer till bortaspelet, Ascoli är samtidigt i bra form och här tror jag man kommer att vinna, det kommer inte bli lätt men jag tror att Ascoli krigar till sig tre pinnar och vinner med uddamålet, jag testar därför den raka ettan till fina 2,90 x insatsen hos Betsson, som ni får 1000 kr i bonus av.

Vill du testa något nytt och spela på aktier? Kom igång med en bonus hos BetOnFinance

Gå med BetOnFinance om du vill prova något nytt – en helt ny marknad har öppnats för betting på aktier. Kom igång med en välkomstbonus – upp till 1000kr finns att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,90
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming