Speltips 23/12: Juventus – Milan

Juventus och Milan gör upp i den Italienska supercupfinalen.

Twitter Facebook

Juventus vann både ligan och cupen förra året och eftersom att Juventus slog Milan i cup-finalen förra säsongen, så blev det Milan som fick ställa upp i den här finalen.

Det här kan vara Milans bästa säsong på några år men jag tycker samtidigt inte man är tillräckligt bra för att kunna utmana om ett ligaguld, och i den här matchen är Juventus med all rätt stora favoriter. Juventus är ett snäpp vassare än de andra lagen som är involverade i en toppstrid i ligan, och det mesta tyder också på att Juventus löser ett ligaguld, speciellt efter segern mot Roma någon vecka sedan.

Milan placerar sig endast två poäng bakom andra placerade Roma i tabellen men har som sagt en ganska lång väg upp till Juventus, som placerar sig nio poäng framför Milan.

Jag tror vi får bevittna en ganska jämn match dock, det är trots allt en final och Milan kommer säkerligen att vara med i matchen, dock tror jag Juventus löser en seger till slut, det är samtidigt en titel lagen spelar om och Juventus vill vinna alla titlar – det är en sak som är säker.

Den raka ettan finns till godkända 1,64 x insatsen hos NordicBet, ni får 1000kr i välkomstbonus av dom här.

Spela på de högsta oddsen hos Pinnacle – nr 1 på odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonusen som alla andra spelbolag gör – Pinnacle fokuserar istället direkt på att erbjuda de högsta oddsen – och det lyckas de med!
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,64
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming