Speltips 23/12: Vitoria Setubal – Tondela

Vi plockar ut en vinnare i matchen mellan Vitoria Setubal och Tondela.

Twitter Facebook

Inget av dessa lagen sticker direkt ut i den portugisiska ligan, utan här går vi på dagsform och det är Vitoria som spelar en bättre fotboll just nu – och det allra viktigaste – får med sig hyfsade resultat.

Vitoria har på sina sex senaste matcher plockat sju poäng, mot bland annat Porto på hemmaplan och placerar sig fem poäng ovanför nedflyttningsstrecket.

Tondela är samtidigt ligans sämsta lag och på bortaplan har man dessutom målat upp horribla resultat, man har förlorat fem av sju matcher och ännu inte vunnit. Detta får mig att rikta fokus på hemmalaget, och även om Vitoria inte tillhör ett av dem bättre lagen i ligan, har man gjort det helt okej den här säsongen. Man bevisar att man kan vinna mot de sämre lagen på hemmaplan och plocka poäng mot Porto – och det bör räcka för att kunna plocka en seger mot ligans sämsta lag.

Redan innan säsongen var det mycket snack om att Tondela skulle åka ut den här säsongen, eller i alla fall var en av kandidaterna till att göra det – efter 14 omgångar i ligaspelet tyder mycket på att det kommer bli verklighet. Vi testar därför den raka ettan till fina 2,01 x insatsen hos Betsson, som ni får 1000 kr i bonus av.

Vill du testa något nytt och spela på aktier? Kom igång med en bonus hos BetOnFinance

Gå med BetOnFinance om du vill prova något nytt – en helt ny marknad har öppnats för betting på aktier. Kom igång med en välkomstbonus – upp till 1000kr finns att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,01
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming