Speltips 23/12: Alessandria – Pro Piacenza

Vi befinner oss i Italiens tredjeliga i jakten på speltips den här dagen – och här gräver vi fram ett spel till dubbla degen.

Twitter Facebook

Alessandria placerar sig på en första plats i tabellen och formen ser riktigt vass ut, mycket tyder på att man tar klivet upp och spelar i Serie B nästa säsong. I tre av deras senaste fyra hemmamatcher har man klarat av handikappspelet -1 – och detta är ett återkommande fenomen, man vinner ofta stort på hemmaplan och med tanke på hur dagsformen ser ut hos Pro Piacenza, tror jag Alessandria klarar av det igen. Så här har Alessandrias senaste fyra hemmamatcher slutat: 5-2, 2-1, 4-0 och 3-0.

Pro Piacenza har tappat poäng i fem raka matcher nu och placerar sig på en kvalplats som innebär spel för överlevnad, och jag har mycket svårt att se att dom kommer kunna hota ett formstarkt hemmalag – det skiljer alltså redan 29 poäng lagen emellan och det var längesen vi fick bevittna ett såpass överlägset lag, som Alessandria faktiskt nu är.

 Den raka ettan är given, dock är oddset några decimaler för lågt, därför testar handikappspelet -1 här, känslan säger att Alessandria fortsätter gasa på, spelet hittar ni till 2,00 x insatsen hos BetHard, ni får 1000kr i välkomstbonus av dem via den här länken.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbetalningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,00
Bolag: BetHard (1000kr bonus)
Spelstopp: 14:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming