Speltips 22/12: Roma – Chievo

Roma har vunnit samtliga matcher på hemmaplan den här säsongen i ligaspelet – plockar man nu sin nionde raka vinst?

Twitter Facebook

Roma är oerhört stabila på hemmaplan och har en historia bakom sig om att vara svårslagna här på Olympiastadion. Roma har endast släppt in sex mål på åtta matcher här hemma och det är en bekräftelse på att Spalletti fått ordning på backlinjen.

Chievo placerar sig i mitten av tabellen, på en tionde plats och sticker ut med sin fina defensiv, man är det laget i ligan som släppt in minst mål efter Juventus vilket är oerhört imponerande med tanke på tabellpositionen. Man har alltså ett kompakt försvar men faller ofta på sina ineffektivitet framför mål, därav tabellplaceringen.

Chievo kommer att ha stora problem med att få hål på Roma, men samtidigt tror jag inte Roma kör över Chievo, Roma kommer att ha mycket boll i den här matchen och nyckeln till segern är att ha ett stort tålamod – något jag tror dom löser i den här matchen.

Mycket lutar åt en målsnål tillställning under torsdagskvällen men även att Roma som sagt ordnar en seger till slut, därför kommer jag att testa spelet, Roma som vinnare, och att båda lagen inte lyckas göra mål i matchen. Känslan säger att Roma plockar en komfortabel seger, 1-0? 2-0? Spelet hittar ni till fina 2,25 x insatsen hos BetHard, ni får 1000kr i välkomstbonus av dom via den här länken.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbelningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 & båda lagen gör inte mål
Odds: 2,25
Bolag: BetHard (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming