Speltips 22/12: Palermo – Pescara

Plockar Palermo sina första poäng på hemmaplan mot jumbolaget Pescara?

Twitter Facebook

Palermo plockade sin första seger sedan den 21 september i den senaste ligaomgången mot Genoa – den matchen vann man efter en galen vändning, man låg under med 3-1 efter 65 spelade minuter, men när domaren blåste av matchen stod det alltså 4-3 till Palermo – oerhört starkt att vända den matchen på bortaplan och detta är förhoppningsvis något man kan ta med sig till den här matchen.

Palermo har alltså inte plockat ett enda poäng efter åtta omgångar på hemmaplan, man har åtta raka förluster här och nu är det väl ändå dags för dom första poängen att trilla in på kontot, speciellt med tanke på att man vände och vann den senaste matchen och så spelar man dessutom mot jumbolaget Pescara.

Senast Pescara vann en ligamatch var i den andra omgången, den 28 augusti, och formen ser den heller inte alls bra ut. Man har förlorat åtta av sina nio senaste matcher, och endast plockat ett poäng.

Känslan säger att Palermo kan ta med sig det fina resultatet från matchen mot Genoa och plocka sina första poäng på hemmaplan – det finns åtminstone något som tyder på att en vändning kanske är nära, även om det fortsatt saknas mycket i laget och att behovet av nyförvärv aldrig varit större.

Jag testar därför den raka ettan till fina 2,09 x insatsen hos Betsson, som ni får 1000 kr i bonus av.

Vill du testa något nytt och spela på aktier? Kom igång med en bonus hos BetOnFinance

Gå med BetOnFinance om du vill prova något nytt – en helt ny marknad har öppnats för betting på aktier. Kom igång med en välkomstbonus – upp till 1000kr finns att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,09
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming