Speltips 24/12: Besiktas – Gaziantepspor

Besiktas placerar sig tre poäng bakom serieledaren i skrivande stund och behöver plocka tre poäng här för att fortsatt ha jakten uppe på första platsen.

Twitter Facebook

Det är toppen mot botten som gäller i den här matchen och Besiktas är också stora favoriter till att plocka hem alla tre poäng på självaste julafton.

Mycket talar för att detta blir en ensidig historia, vilket jag också kan skriva under på. Gaziantepspor ska ha inte ha mycket att säga till om i den här matchen, man har inlett säsongen oerhört svagt och saknar för mycket för att kunna hota Besiktas. Man är det sämsta laget på bortaplan så här långt in på säsongen med fem förluster och två oavgjorda resultat – samtidigt är Besiktas riktigt vassa här hemma, fem vinster, två oavgjorda och noll förluster är deras facit.

Besiktas är inte det laget som öser in mål i ligaspelet, man snittar lite under två mål per match efter 15 spelade omgångar, mot Gaziantepspor lär man stänka dit en eller två baljor och samtidigt vara otroligt fokuserade i försvaret, därför blir mitt spel här att Besiktas lyckas hålla nollan, spelet finns till fina 1,89 x insatsen hos NordicBet, ni får 1000kr i välkomstbonus av dom här.

Spela på de högsta oddsen hos Pinnacle – nr 1 på odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonusen som alla andra spelbolag gör – Pinnacle fokuserar istället direkt på att erbjuda de högsta oddsen – och det lyckas de med!
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: Besiktas att hålla nollan
Odds: 1,89
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming