Speltips 23/8: Monaco – Villareal

Villareal har gjort det oerhört svårt för sig i och med förlusten på hemmaplan med 1-2, lyckas de vända på det här?

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Monaco befinner sig i ett drömläge, två mål på bortaplan och vinst är ett riktigt bra resultat i Spanien och mycket tyder nu på att man fixar en biljett till gruppspelet i Champions League. Om det är något Monaco är bra på så är det att försvara en ledning, och detta underlättar under tisdagskvällen då Villareal har en del tunga skador.

Villareal spelade oavgjort mot Granada i helgen och sett till förutsättningarna, gjorde man det bra. Många skador satte stopp för Villareals offensiva krafter och ett poäng på bortagräs i en premiär är ett hyfsat resultat ändå. Monaco vann stabilt i helgen med 1-0 och backlinjen gjorde ett riktigt bra jobb, visade på nytt att försvaret är av världsklass.

Villareal kommer att föra spelet och försöka borra sig genom Monacos tuffa försvar men jag tror inte att det räcker hela vägen, detta är en dålig tid för Villareal och dessvärre når de nog inte hela vägen till Champions League den här gången. 

Jag siktar in mig på målmarknaden här och väljer att spela på att båda lagen inte lyckas göra mål, spelet finns hos Unibet (insättningsbonus: 1000kr) till höga 2,05 x insatsen.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Nej
Odds: 2,05
bolag: Unibet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming