Speltips 23/8: Legia Warszawa – Dundalk

Legia Warszawa är så gott som klara för gruppspelet i CL men på andra håll ser det inte lika ljust ut.

LeoVegas har startat sin helt egna Sportsbook. Skapa ett konto idag och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Legia Warszawa har tagit sig hela vägen till playoff-rundan och även vunnit den första av två matcher, med 2-0 på bortaplan. Mycket tyder på att man nu är klara för gruppspelet i Champions League, det ska mycket till om man tappar den här ledningen.

Samtidigt som det går bra i Champions League går det sämre i ligaspelet, här har Legia sjunkit ner till en 11:e plats och endast tagit en seger på sex försök. Av den här anledningen tror jag man väljer att tänka om lite, man kommer att vara oerhört nöjda med ett oavgjort resultat här och kanske till och med vilar någon lirare, man spelar en livsviktig match på söndagen och där krävs det verkligen tre poäng.

Dundalk gjorde det hyfsat mot Legia i första mötet, det skiljer en del i klass här men man kämpade på bra och verkade endast gå mot en 1-0-förlust. I den här matchen har Dundalk inte alls mycket att förlora, tror det kan vara positivt att spela i Polen mot ett bättre lag, all press ligger på hemmalaget.

Rent spelmässigt har det annars sett lite darrigt ut – mot Trencin hade man en del tur och kvalade sig till slut vidare och därför höjer jag ett litet varningsfinger för Dundalk här, tror de kan spela till sig ett oavgjort resultat – Legia befinner sig i princip redan i gruppspelet och kan ha tankarna på annat håll.

Jag väljer därför att lira Dundalk +1, vinst vid ett oavgjort resultat och en bortaseger, Legia får alltså inte vinna den här matchen – då sitter spelet. Jag slänger in en slant hos Coolbet (välkomstbonus: 1500kr), spelet där finns till fina 3,00 x insatsen.

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos NordicBet – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos NordicBet som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (+1 handikapp)
Odds: 3,00
Bolag: Coolbet (Välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming