Speltips 23/8: Viktoria Plzen – Ludogorets Razgrad

Ludogorets har de senaste åren imponerat i Europa – i år fortsätter de på samma spår och är nu på god väg till att nå gruppspelet i Uefa Champions League.

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Bulgariska Ludogorets fortsätta imponera – efter 2-0 vinsten hemma i Bulgarien tyder mycket på att Viktoria Plzen inte löser det här. Sätter Ludogorets en balja måste Plzen göra minst fyra mål framåt och det ska mycket till om man löser det.

För två år sedan spelade Ludogorets i Champions League och året innan gick man vidare ur gruppspelet i Europa League, så det finns en del rutin och kvalité i det här laget.

Viktoria Plzen är också de ett ganska rutinerat gäng, man spelade i Europa League så gott som förra året. Dock tycker jag Ludogorets är ett bättre fotbollsslag, ett lag som klarar sig mycket bättre ute i Europa och enklare anpassar sig till motståndaren.

I den här matchen lär det bli Viktoria Plzen som med en viss försiktighet tänker gå framåt, Ludogorets kommer att spela på resultatet och behöver inte alls tänka på att göra mål, det är hemmalagets uppgift. Ludogorets är oerhört stabila bakåt, jag tror de löser ett avancemang här. Plzen kommer bli mer och mer desperata ju längre in vi kommer i matchen, då lär det dyka upp en del chanser för Ludogorets.

x2 finns till godkända 1,61 x insatsen hos BetHard (välkomstbonus: 1000kr), känns som ett bra spel.

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x2
Odds: 1,61
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming