Speltips 23/2: Birmingham – Bolton

Lyckas Birmingham utnyttja Boltons svaga bortaspel?

Twitter Facebook 

Ni hittar Spelbloggares speltips till matchen mellan Arsenal och Barcelona här.

Vid vinst ikväll ligger Birmingham endast två poäng ifrån platsen som betyder playoff till Premier League och detta ska man väl kunna ordna mot ligans svagaste bortalag tycker man. Annars har Birmingham ändå gjort det ganska bra på hemmaplan hittills under säsongen, man har i princip vunnit hälften av sina matcher här och det tycker jag ska räcka mot ett riktigt svagt Bolton.

Bolton har ännu inte lyckats vinna på bortaplan den här säsongen, man har förlorat 12 av 16 matcher och spelat oavgjort i 4, det är nästintill en skrämmande statistik. Nu riskerar man att åka ur Championship och ska jag vara ärlig så tycker jag inte man förtjänar att lira Championship-fotboll när man inte lyckas vinna en enda match på bortaplan.

Birmingham har även vunnit de två senaste matcherna mot Bolton och som vi alla vet betyder historien alltid något. Ikväll har Birmingham verkligen chansen att visa resterande lag att man är att räkna med när det kommer till dessa playoff-platserna. Vid vinst ikväll är man till högsta grad inblandade i toppstriden.

Jag tycker att allt över 1.70x på den raka ettan har ett spelvärde, Titanbet ger oss alltså 1.90x på en hemmavinst. Det tar jag alla dagar i veckan. Tack Titanbet!

10Bet satsar svenskt

10Bet storsatsar på den svenska marknaden och det gör man genom att trycka upp ett helt svenskt innehåll. Dessutom är sidan oerhört stilren och erbjuder skyhöga odds. Utöver detta får du även en välkomstbonus på upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.90
Bolag: Titanbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming