Speltips 22/2: Topptipset

Måndag, ny vecka och gott och blandat på dagens kupong. Vi bjuds på FA-Cupen, Svenska cupen, Portugal, Italien, Turkiet, Frankrike och Tyskland. Finns det några drag? Häng med så har du dem.

Twitter Facebook 

Titan Bet Sportsbook

Ni hittar Spelbloggares speltips till matchen mellan Napoli och Inter här.

Jag tappade en pinne mot Sportbladet i lördags men leder alltjämt den tävlingen.
Första matchen hämtar vi från England och fa-cupen i matchen Shrewsbury – Manchester United. Finns det något som talar emot Man United här? Nej det gör faktiskt inte det. Men helt trygg med United kan man ju som bekant inte vara nuförtiden och man har idag 6:e platsen i ligane och den måste nog värderas väldigt högt för dagens Manchester United. United föll ju som bekant förra veckan i Europa League mot danska Midrjylland på bortaplan med 2-1 och kritiken är inte nådig mot Van Gaal och hans gäng. Jag är dock tämligen övertygad om att man här replikerar direkt och petar ner 2:an utan att tveka. Kupongen inleds med en spik.

I match 2 har vi Svenska Cupen och mötet mellan Djurgården och Ljungskile. Djurgården ser spännande ut den här säsongen och man bör hamna bland topp 6 när vi summerar allsvenskan i oktober/november senare i år. Även här går jag all in och spikar favoriten. 1:a i match 2.

Match 3 innehåller mötet mellan Sporting Lissabon och Boavista i Portugisiska högsta ligan och Sporting är en stor favorit och man har möjlighet att återta serieldningen vid vinst här idag. Motståndarna Boavista ligger alltjämt i botten men man har spelat bra på slutet – ingen förlust på de 5 senaste matcherna i ligan men här ska man väga för lätt är min uppfattning. Jag spikar även i match 3.

Övriga matcher är lite mer osäkra och det är här garderingarna kommer placeras. Besiktas klar favorit i match 4 men jag garderar med en 2:a då den rensar bra. Genclerbirligi har lämnat bottenskiktet och kan klättra 6 placeringar vid vinst här idag och man har dessutom 4 raka segrar mot motstånd som alla legat före i tabellen. Här finns det viss skrällchans, jag lägger ut en liten varning för Genclerbirligi.

Napoli tar emot Milan hemma och med 2 raka förluster i ligan så måste nu Napoli vinna igen eller åtminstone ta poäng. Man har dock fortfarande grepp om 2:a platsen i ligan och kommer behålla den även vid förlust här men kan man förlora en 3:e match i rad och sedan komma tillbaka? Milan å sin sida har 3 visnter och 1 oavgjord på de fem senaste i ligan och man måste vinna här för att inte glida ifrån Roma för mycket (Roma spelar sändag kväll och bör vinna sin match). Denna match kommer med andra ord bli jämn och tät och här finns det bara ett läge – helgardering. 1-X-2 i match 5.
I match 8 tar Düsseldorf emot formstarka Nürnberg hemma och här är Nürnberg stor favorit. Jag tar dock med X-et då man senast slog ligatvåan Freiburg med 2-1 på bortaplan. X-2 i match 8.
Lycka till.

Systemet i sin helhet:
1. Shrewsbury – Manchester United 2
2. Djurgården – Ljungskile 1
3. Sporting Lissabon – Boavista 1
4. Besiktas – Genclerbirligi 1 2
5. Napoli – Roma 1 X 2
6. Perugia – Trapani 1 X 2
7. Nimes – Metz 1 X 2
8. Düsseldorf – Nürnberg X2

Vem är bäst? Sportbladet eller Mange Strandberg – se själv här!

Antal rätt sedan omgången 12/2-2016:

Spelade omgångar: 5

Sportbladet: 31 rätt

Mange Strandberg: 36 rätt

Jag avslutar med ännu ett citat från Jose ”the Special One” Mourinho: ”Jag är inte orolig för hur Chelsea uppfattas moraliskt. Det som oroar mig är att vi behandlas annorlunda än andra klubbar. Vissa behandlas som djävlar, andra som änglar. Jag tycker inte vi är så fula att vi kan beskrivas som djävlar eller att Arsene Wenger är så vacker att Arsenal skulle betraktas som änglar.” Mourinho ansåg att Chelsea arbetade i motvind under hans första sejour i klubben.

Lev väl – vi hörs!

Hämta hem din bonus hos Titanbet: 1000kr

Titanbet är den nya jätten bland spelbolagen. De marknadsför sig själva med sitt fantastiska utbud, snabba uttag och erbjuder även delad plånbok mellan Titanbet och Titan Poker.
Hämta din bonus upp till 1000kr här.

Speltips:

Pris: 108kr
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:59
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming