Speltips 23/11: Napoli – Dynamo Kiev

Napoli kan i princip säkra avancemanget under onsdagskvällen i och med att Besiktas och Benfica drabbar samman i samma omgång.

Twitter Facebook

Samtidigt som Besiktas och Benfica drabbar samman, spelar Napoli mot slagpåsen Dynamo Kiev under onsdagskvällen – detta innebär att man i princip kan säkra avancemanget om man plockar en trepoängare. Dynamo Kiev är väl medvetna om att det i princip är omöjligt att nå en tredje plats nu, man måste vinna både mot Napoli, och Besiktas i den sista omgången för att nå den, och det har jag mycket svårt att se dem klara av efter att de endast lyckats plocka ett poäng hittills på fyra försök.

Napoli har samtidigt allt att spela för, och då blir ekvationen väldigt okomplicerad, motivation slår klass brukar man säga, nu har både Napoli ett bättre lag än Dynamo Kiev och dessutom all motivation i världen, att säkra ett avancemang på hemmaplan inför sina egna supportrar är stort – och det kommer att hända.

Lyckas Napoli stänka dit en balja i den första halvlek tror jag det blir åka av! Napoli är som sagt klasser bättre här och gör dessutom oerhört många mål på hemmaplan, man spelar en fin offensiv fotboll och gör man som sagt första målet i första halvlek redan, tror jag Dynamo Kiev inte jobbar sig tillbaka, på grund av brist på motivation.

Jag testar därför handikappspelet -1 på Napoli här, vi bjuds på ett riktigt fint odds hos Superlenny, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus, den finns att hämta här.

Sugen på ett nytt spelbolag och en unik välkomstbonus? Gå med Redbet!

Redbet har länge varit en aktör på den svenska marknaden och uppskattas främst för sin enkla design och sitt breda utbud. Är detta något du söker? Gå i så fall med Redbet och glöm absolut inte att hämta din bonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,12
Bolag: SuperLenny (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming