Speltips 23/11: Borussia M’gladbach – Manchester City

Borussia M'gladbach måste gå framåt i den här matchen – ett oavgjort resultat gynnar endast Manchester City.

Twitter Facebook

Borussia M'gladbach måste som sagt gå för seger i den här matchen och det tror jag blir en alldeles för tuff uppgift. I och med att man just nu placerar sig tre poäng bakom Manchester City betyder det att City går vidare vid ett oavgjort resultat. Det spelar alltså ingen roll om Manchester City förlorar sista matchen mot Celtic och Gladbach samtidigt vinner mot Barcelona (om det nu skulle bli så), för hamnar City och Gladbach på lika många poäng – går City vidare i och med att man slog tyskarna med 4-0 i den första matchen och det innebär att man går vidare på inbördes möten.

Tyskarna måste alltså gå för seger i den här matchen och ju längre det står 0-0 i matchen, kommer vi få bevittna ett desperat tyskt lag, som kommer att göra allt i sina makt för att sätta dit första baljan, City kommer samtidigt få stora ytor att spela på och jag har svårt att se att man inte kommer kunna utnyttja detta, Citys kontringsspel är oerhört effektivt och till slut kommer man göra mål, det är jag säker på.

Jag testar därför den raka tvåan här till fina 1,76 x insatsen hos ComeOn, som ni får 3000kr i välkomstbonus av via den här länken.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,76
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming