Speltips 23/11: Arsenal – PSG

Två formstarka lag drabbar samman på Emirates Stadium – dock ett frågetecken för hur både Arsenal och PSG agerar i och med att avancemanget redan är klart.

Twitter Facebook

Jag kommer att gå på hemmaplansfördelen här i och med att båda lagen presterar i princip lika bra just nu – dock spelar Arsenal i Premier League vilket är en liga jag rankar mycket högre än den franska. Arsenal har inlett starkt den här säsongen och fått ordning på mycket, att Özil vart bra ett längre tag är ett stort plus för Arsenal, dessutom ett stort plus för defensiven och Mustafi som jag tycker kommit in riktigt bra i laget.

Känslan säger att PSG tappat lite i och med att man förlorat Zlatan men det känns fortfarande som att man till slut ändå kniper ligaguldet för Nice och Monaco, i Champions League lär man få det tufft – som vanligt – mot de lite bättre lagen.

Både Arsenal och PSG har säkrat avancemang och spel i åttondelsfinalen, dock ska man inte glömma att lagen spelar om första platsen, och det har Wenger varit oerhört tydlig med – han vill vinna den här matchen och hamna först i gruppen.

Arsenal fick med sig ett poäng från Old Trafford senast vilket var viktigt för självförtroendet – ett poäng där är viktigare än vad man tror, och detta i sin tur kan dem ta med sig till kvällens match mot PSG.

Jag kommer att testa ettan här, men försäkrar mig genom att spela dnb, till godkända 1,89 x insatsen hos NordicBet, som ni får 1000kr i välkomstbonus av, ni låser upp bonusen här.

Unibet bjuder nya kunder på ett riskfritt spel till kvällens Champions League

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en unik välkomstbonus? Utöver 1000kr i välkomstbonus bjuds nya kunder på ett riskfritt spel, upp till 200kr betalas tillbaka direkt till ditt konto om du förlorar ditt första spel.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 dnb
Odds: 1,89
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming