Speltips 24/11: San Jose Sharks – Chicago Blackhawks

Ett stormöte mellan två lag med väldigt mycket rutin och respekt för varandra – luktar målsnålt.

Twitter Facebook

Ett möte mellan två lag som mycket väl kan mötas i en konferensfinal till våren.  Chicago som har varit bland de fem favoriterna de senaste 6 år sedan, trots att de tappar mycket spelare på grund av lönetaket. Även i år har de börjat bra och leder den västra konferensen med 13-5-2.

San José har börjat helt okej med 10-8-1 där de bara har spelat 7/19 matcher hemma i Kalifornien. Det som dock har varit anmärkningsvärt med San José är att de bara 2/19 matcher gått över 5.5 mål. De har spelat väldigt kompakt denna säsong och inte tagit några större risker försvarsmässigt.

I en sådan här toppmatch brukar det bli målsnålt. Två lag som inte kommer ge bort några giveaways och det lär bli en tillknäppt historia. Även fast Chicago spelat en del målrika matcher är det en stor skillnad när man spela mot ett topplag på borta plan. Man kan inte köra ”anfall är bästa försvar” utan måste spela säkert och kompakt. De kommer anpassa sig till Sharks. Därför tror jag på under 5.5 när San Josés matcher har blivit så målsnåla.

Under 5.5 mål spelas till 1.66 x pengarna på Unibet, som bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dem finns att hämta hem via den här länken.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål i matchen
Odds: 1,66
Bolag: Unibet (1000kr bonus)
Spelstopp: 04:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming