Speltips 22/11: Sevilla – Juventus

Ett oavgjort resultat gynnar både Sevilla och Juventus oerhört mycket i den här kampen.

Twitter Facebook

Sevilla och Juventus kommer med största sannolikhet att båda gå vidare från grupp H, och jag skulle heller inte bli förvånad om den här matchen slutade oavgjort eftersom att det är ett bra resultat för båda lagen.

Sevilla säkrar avancemanget vid ett oavgjort resultat här och Juventus är i princip också vidare, man spelar mot Dinamo Zagreb i den sista omgången, dessutom på hemmaplan vilket innebär att de tre poängen bör vara säkrade.

Vill Juventus åt första platsen måste dem plocka en trepoängare här, men samtidigt har det visat sig att en andra plats inte är så pjåkig att hamna på, Real Madrid och Bayern Munchen verkar båda hamna på en andra plats i gruppspelet och därför slipper man exempelvis att möta dem, därför känns det som att Juventus också nöjer sig med ett oavgjort resultat här, och istället hoppas på att Sevilla tappar poäng i den sista omgången mot Lyon på bortaplan när avancemanget redan är säkrat.

Dessutom är Sevilla ett av världens bästa lag just nu och känslan säger att dem till och med bör vara närmre segern här, och vill de åt det oavgjorda resultat och inte ta några allt för stora risker – ska de klara av det. Jag plockar därför ut det raka krysset från 1×2-marknaden till fina 3,10 x insatsen hos NordicBet, som ni får 1000kr i välkomstbonus av, ni låser upp bonusen här.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,10
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming