Speltips 23/3: Columbus Blue Jackets – Philadelphia Flyers

Flyers går för seger mot formsvaga Jackets.

Twitter Facebook 

Som jag ser det har vi två helt olika lag framför oss här inatt, det handlar om formstarkt mot formsvagt, det handlar även om ett lag som jagar slutspelsplats samtidigt som ett inte har mycket kvar att spela för. Columbus har nästan 20 poäng upp till en slutspelsplats, Flyers är mycket närmre.

Flyers har verkligen ryckt upp sig på slutet och plockat många segrar, man är inne i en mycket bra period just nu och lagen ovanför bör vara oroliga för Flyers kommer inte att ge upp, den här säsongen är med verkligen med och slåss om de platserna på riktigt.

Blue Jackets har gått oerhört trögt hela säsongen och det verkar inte bli någon ändring på det heller, det är endast tre lag som presterat sämre över hela säsongen, man är alltså placerade på en 26:e plats av 30 lag, ingen statistik som direkt imponerar och man är heller inte i någon bra form.

Senast lagen möttes vann Flyers med hela 6-0 och även om jag inte tror vi får se samma siffror idag tror jag Flyers står som segrar efter 60 spelade minuter. Detta ger oss hela 2.70x hos Betsson, ett riktigt tungt odds som är värd en slant. Öppna ett konto hos Betsson och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr.

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.70
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 00:05
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming