Speltips 23/3: Polen – Serbien

Jämn batalj att vänta i Polen under onsdagskvällen.

Twitter Facebook 

Ligauppehåll och givetvis steppar landskamperna in, kan vara underhållande men oftast saknar man ligaspelet. Men fokus på Polen – Serbien nu och här tror jag vi får bevittna en oerhört jämn match. Matchen spelas i Poznan, Polen.

Polen tar med sig ett grymt lag till dessa två landskamperna, samtliga spelare finns med, spelare som Lewandowski, Glik, Piszczek och Krychowiak. Det är spelare som verkligen presterat i sina klubbar och Polen har verkligen blivit en starkt fotbollsnation de senaste åren. Landskamperna brukar man dock ha problem med, man spelar mycket oavgjort och det känns som Polen behöver ha lite att spela för, för att kunna prestera på topp. Nu är det här första landskampen på länge och därför tror jag de taktiska bitarna är viktigare än de tre poängen. Nawalka vill se en tydlig spelidé och det tror jag Polen kan få lida för.

Serbien missade EM-spel tillskillnad från Polen och har därför inte mycket att experimentera med. Man reser till Polen med ett bra lag, Ivanovic, Kolarov och Matic är alla med, det är riktigt duktiga fotbollsspelare men det har ändå inte riktigt funkat i Serbiens landslag. Jag tror dock inte man förlorar den här matchen utan jag tror vi får bevittna en ganska tråkig tillställning i Poznan under onsdagskvällen.

Det är första landskampel på länge för båda nationerna och det är mycket som man ska få ordning på i respektive lag, därför tycker jag krysset är väldigt lockande, vi bjuds på ett riktigt bra odds hos Betsson. Öppna ett konto hos de och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr.

Dock avråder jag er från att gå in för tungt, ett kryss är alltid ett kryss och en landskamp är alltid en landskamp, men en slant är den allt värd.

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: X
Odds: 3.50
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming