Speltips 21/3: Avellino – Ternana

Hemmafördel avgör den här bataljen.

Twitter Facebook 

Väldigt taskigt utbud den här måndagen och då gäller det att gräva riktigt ordentligt för att hitta något bra speltips men jag tror mig ha hittat något i Italien i alla fall.

Det handlar om mötet mellan Avellino och Ternana i Serie B och här lär hemmaplansfördelen bli avgörande. Avellino spelar mycket bra fotboll på hemmaplan och plockar även mycket poäng, på bortaplan är man ett helt annat lag, samma sak gäller bortalaget, Ternana har förlorat 11 matcher på bortaplan hittills och detta gör de till ett av ligans sämsta bortalag.

Det är inte enbart ett bortasvagt lag det här Ternana, utan laget har haft stora problem de senaste veckorna. Man har enbart plockat ett poäng på sina senaste fyra matcher och nu riskerar man till och med att åka ur Serie B, man har endast fyra poäng ner till playoff.

Jag tror detta blir avgörande ikväll, Ternana är svaga på bortaplan och lägg även där till att man nu måste börja plocka poäng, därför tillkommer även pressfaktorn. Ternana är inte ett vinnande lag just nu och när man gästar ett bra hemmalag, som precis kommer från en vinst lär det bli problem.

Vi får dubbla degen hos Betsson, det är värt en slant. Öppna ett konto hos de och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr.

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.00
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming