Speltips 21/4: Real Sociedad – Getafe

Årets sämsta bortalag slåss för överlevnad.

Twitter Facebook 

Real Sociedad hade innan förlusten mot Eibar i helgen två raka vinster, mot Barcelona och Sevilla, ikväll tar man sig an ligans sämsta bortalag och även om Getafe har allt att spela för tror jag man inte räcker till.

Real Sociedad kommer inte att nå en Europa League-plats och har därför inte mycket kvar att spela för, man spelar dock helt utan press i det här mötet och på hemmaplan ska man väl ändå kunna klara av att slå ett uddlöst Getafe.

Getafe har fyra poäng upp till säker mark, inget omöjligt uppdrag sett till poängen men sett till form, kvalité och bortastatistiken talar det för ännu en förlust här. Getafe har förlorat hela 13(!) av 16 matcher på bortaplan den här säsongen, man har endast lyckats göra nio mål framåt och släppt in hela 44(!) mål, dessa siffror gör Getafe till ett av de sämsta lagen på bortaplan i hela Europa.

Jag tror inte Getafe har mycket att säga till om ikväll utan får hoppas på att knipa poäng på hemmagräs. Real Sociedad är duktiga på hemmaplan och har gjort det bra de senaste veckorna, ettan är stensäker. Jag väljer därför att testa -1 asian handicap-spelet, detta ger oss fina 2.00x hos 10Bet. Öppna ett konto hos de och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr.

Testa PokerStars helt egna Sportsbook: BetStars!

BetStars betar sig sakta men säkert in på den stora Sportsbook-marknaden, med riktigt schyssta odds och en riktigt snygg layout konkurrerar man mot de allra största. Testa på redan idag!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 2.00
Bolag: 10Bet (unik 1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming