Speltips 22/4: Nice – Stade de Reims

Mybet bjuder till, drömodds på den raka ettan.

Twitter Facebook 

William Hill Svenska

Nice placerar sig för närvarande på en fjärdeplats i ligan, endast två poäng ifrån Lyon och Champions League-kval nästa säsong. Utöver den här motivationsfaktorn är man ett av de bättre lagen i ligan just nu, man har vunnit fyra av sina sex senaste matcher och på hemmaplan har man vunnit 10 av 17 matcher, detta gör de till det tredje bästa laget i ligan.

Stade de Reims då? Man befinner sig på säker mark men riskerar fortfarande att åka ur, man har endast två poäng mer än Bastia som befinner sig på en 18:e plats. Formen är inte heller den så vass och på bortaplan har man förlorat 10 av 17 matcher den här säsongen.

Här ovanför presenterar jag en tydlig skillnad och blir därför förvånad när jag ser oddsen, Mybet ger oss alltså 1.75x på den raka ettan, det är en aning högt tycker jag. Nice är inget storlag direkt men man är inne i en bra period just nu, vi testar ettan hos Mybet. Öppna ett konto hos de och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr.

Gå med ett av världens bästa spelbolag (10/10)

Betsson är ett av världens största spelbolag av en anledning, här finns bra utbud och skyhöga odds! Gå med Betsson nu och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.75
Bolag: Mybet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming