Speltips 23/4: Dagens säkraste trippel till 2.50x

Vi testar en trippel istället för en dubbel, kan tyckas vara en match för mycket men som jag ser det är den stensäker.

Twitter Facebook 

William Hill Svenska

Personligen föredrar jag att sätta mina pengar på en dubbel, nästan varje gång. Men den här lördagen bjuder oss på tre stensäkra matcher. Vi börjar med matcher nummer ett, den mellan Manchester City och Stoke. City har verkligen allt att spela för, man har Manchester United två poäng bakom sig och Champions League-platsen är långt ifrån säkrad, det gäller att vinna alla resterande matcher nu och samtidigt få ihop det med Champions League-matchen mot Real Madrid.

Detta är något jag tror Manchester City klarar av, speciellt med tanke på Stokes tabelläge. Stoke befinner sig i ingenmansland och har inte mycket alls kvar att spela för. Visst har man ett intressant lag och kan delvis hota City men inte den här gången. City blir ett steg för stora.

Match nummer två hittar vi Spanien och det handlar om mötet mellan Atletico Madrid och Malaga. Precis som City har Atletico Madrid allt kvar att spela för, det handlar om ligaguld, samtidigt har Malaga inget alls kvar att spela för och just den här detaljen, precis som i matchen mellan City och Stoke kommer visa sig vara avgörande. Atletico Madrid är ett mycket bättre lag, spelar på hemmaplan och är dubbelt så motiverade. Ettan är stensäker.

Match nummer tre hittar vi i Italien, Inter tar sig an bortasvaga Udinese. Udinese befinner sig åtta poäng ovanför 18:e placerade Frosinone och kommer därmed klara av kontraktet den här säsongen, om inget mirakel sker givetvis. Inter har mycket kvar att spela för, Champions League-platsen är inom räckvidd och Roma spelar under söndagen mot Napoli, förlorar Roma den matchen kan Inter befinna sig fyra poäng bakom, därför tror jag starkt på att Inter går ut och sätter högsta fart direkt och vinner den här matchen ganska säkert.

Den här trippeln ger oss godkända 2.50x Mybet, oddset kan tyckas vara lågt i och med att det är tre matcher men personligen känner jag att den är stensäker. Öppna ett konto hos Mybet och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr.

Gå med ett av världens bästa spelbolag (10/10)

Betsson är ett av världens största spelbolag av en anledning, här finns bra utbud och skyhöga odds! Gå med Betsson nu och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Man City, Atl. Madrid & Inter
Odds: 2.50
Bolag: Mybet (1000kr bonus)
Spelstopp: 13:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming