Speltips 21/12: Lyon – Angers

Intressanta Lyon tar sig an formsvaga Angers och här tror vi Lyon spänner musklerna och vinner komfortabelt.

Twitter Facebook

Lyon visade styrka när man besegrade Monaco i helgen med 3-1 på bortaplan och i matchen innan slog man dessutom sjunde placerade Rennes – med två starka matcher i bagaget tror jag nu man plockar en tredje vinst också.

Angers ska inte ha mycket att sätta emot Lyon i den här matchen, man är oerhört formsvaga just nu och inte vunnit sedan den 5 november. I deras tre senaste matcher har man spelat mot tre av ligans sämsta lag och endast plockat ett poäng, bland annat mot Nantes och Lorient, som ligger näst sist och sist i tabellen – oerhört svaga resultat med andra ord.

Nu ska Angers resa till Lyon och spela mot ett formstarkt Lyon, som har allt självförtroende i världen. Man är med i toppstriden och Lacazette är skadefri, allt talar för en hemmaseger här – allt annat vore en skräll.

Jag kommer därför att testa handikappspelet -1 på Lyon här, finns till fina 2,20 x insatsen hos NordicBet, ni får 1000kr i välkomstbonus av dom här.

Pinnacle är rankade genomgående som nr 1 för utbetalningar på fotboll

Vill du spela på dom högsta oddsen som i sin tur ger dom bästa utbetalningarna? Då ska du testa Pinnacle, spelbolaget som inte erbjuder den klassiska välkomstbonusen utan istället satsar allt på att erbjuda marknadens högsta odds – och det lyckas dom med också.
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,12
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming