Speltips 20/12: Dortmund – Augsburg

Dortmunds problem fortsätter när det kommer till spel på bortaplan – men när det kommer till spel på Signal Iduna Park, är man fortsatt obesegrade.

Twitter Facebook

Det är faktiskt så att, om Dortmund lyckas besegra Augsburg under tisdagskvällen, har man faktiskt presterat lika bra som exempelvis Bayern Munchen har, på hemmaplan. Fram tills dagens datum har Dortmund plockat fem segrar utav sju möjliga på hemmaplan i ligaspelet, man är fortsatt obesegrade och endast släppt in fyra(!) mål, oerhört imponerande siffror som borde innebära att man åtminstone borde placerar sig bland top 3.

Anledningen till att man placerar sig där man gör är dom oerhört svaga resultaten på bortaplan – man släpper in alldeles för många mål, och en enkel anledning kan vara att Dortmund underskattar motståndet när man väl är det gästande laget.

Men på hemmaplan stortrivs man som sagt och den trenden tror jag fortsätter. Motståndarlagen har en tendens att förvara sig långt ner i banan när man besöker Signal Iduna Park och det är något som passar Dortmund alldeles utmärkt – därav dom goda resultaten.

Eftersom att Dortmund nästan snittar tre mål framåt per match här på hemmaplan och knappt släpper in några mål, testar jag handikappspelet -1 till fina 1,74 x insatsen hos NordicBet, ni får 1000kr i välkomstbonus av dom här.

Pinnacle är rankade genomgående som nr 1 för utbetalningar på fotboll

Vill du spela på dom högsta oddsen som i sin tur ger dom bästa utbetalningarna? Då ska du testa Pinnacle, spelbolaget som inte erbjuder den klassiska välkomstbonusen utan istället satsar allt på att erbjuda marknadens högsta odds – och det lyckas dom med också.
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,74
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming