Speltips 20/12: Atletico Madrid – Guijuelo

Atletico Madrid avverkade Guijuelo enkelt med 6-0 på bortaplan – under tisdagskvällen är det ombytta roller – blir det ännu en storseger?

Twitter Facebook

Guijuelo spelar till vardags i tredje divisionen i Spanien, i deras liga hittar man bland annat lag som Valladolid B, Celta Vigo B och Osasuna B – och Guijuelo placerar sig alltså bakom alla dessa B-lag i tabellen, på en kvalplats som kan innebära spel i fjärde divisionen nästa säsong.

Vägen upp till Atletico Madrid är alltså oerhört lång, det handlar om ljusår och det fick vi bekräftat i den första omgången när Atl. Madrid vann med hela 6-0. Nu drabbar klubbarna samman på Vicente Calderon och jag kan verkligen inte se Guijuelo hota på något sätt, oavsett vilket lag Atl. Madrid ställer upp med.

Följande spelare är uttagna till matchen mot Guijuelo (taget från Atletico Madrids officiella hemsida):

Målvakter: Moyá och Moreira.
Försvarare: Giménez, Savic, Vrsaljko, Lucas och Juanfran.
Mittfältare: Koke, Saúl, Carrasco, Cerci och Thomas.
Anfallare: Fernando Torres, Correa och Gameiro.

Jag drar endast en slutsats från det här, Atletico Madrid har ett oerhört bra lag med sig, och kommer att vinna med liknande siffror som i det första mötet. Jag testar därför handikappspelet -3 på Atl. Madrid här, spelet finns till 1,80 x insatsen hos Mybet, som ger er 1000kr i välkomstbonus.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-3 handikapp)
Odds: 1,80
Bolag: Mybet (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming