Speltips 20/12: Villarreal – Toledo

Villarreal befinner sig i en riktigt bra period just nu – Toledo avverkades enkelt med 3-0 i första mötet – nu infinner sig Villarreal på hemmaplan.

Twitter Facebook

Villarreal är stora beundrare av den spanska cupen, det märkte vi i den första matchen mellan dessa lagen. Man vill gå långt i cupspelet och det visade man genom att starta med det laget man gjorde, Bakambu var med från start och gjorde även mål, och även spelare som Cheryshev och Dos Santos fanns med från den ordinarie elvan.

Eftersom att detta mötet redan i princip är avgjort efter Villarreals senaste vinst med hela 3-0 på bortaplan tror jag Villarreal har råd att rotera lite, dock tror jag det finns med ett par bekanta ansikten också. Villarreals tränare har gått ut och poängterat vikten av att ta den här matchen på fullaste allvar, att det inte är klar förrän det är klart, utan det är full fokus inför tisdagens match mot Toledo.

Villarreal har ett bra lag och har också en bred trupp, spelare som Soldado och Cheryshev har varit skadade i veckan men då har man andra som kan fylla tomrummet – så har det sett ut hela säsongen. För även om man lidit av skador är man med i toppstriden i ligaspelet och gör det riktigt bra.

Jag tror man besegrar Toledo enkelt i den här matchen, för även om man vann med 3-0 på bortaplan vill man alltid vinna en match, speciellt inför dom egna fansen som kommer dit och förväntar sig finlir. Jag testar därför asian handicap-spelet -2 på Villareal här, vinner man med två mål betalas insatsen tillbaka, allt över betyder vinst. Spelet hittar ni till 1,88 x insatsen hos ComeOn, som ni får 3000 kr i bonus av.

Vill du testa något nytt och spela på aktier? Kom igång med en bonus hos BetOnFinance

Gå med BetOnFinance om du vill prova något nytt – en helt ny marknad har öppnats för betting på aktier. Kom igång med en välkomstbonus – upp till 1000kr finns att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 asian handicap)
Odds: 1,88
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming