Speltips 19/12: Everton – Liverpool

Det vankas Merseyside Derby under måndagskvällen – lyckas Liverpool plocka tre nya poäng?

Twitter Facebook

Jag tycker Liverpool målas upp som alldeles för stora favoriter i den här jämna matchen. Liverpool har halkat efter Chelsea efter två raka poängtapp innan man vann veckans match mot Middlesbrough med 3-0 – tung seger där men man har haft en del problem med försvaret, samtidigt som Evertons negativa trend vände i den senaste omgången när man besegrade formstarka Arsenal.

Det var egentligen bara en tidsfråga innan det skulle vända för Everton, man har ett riktigt bra lag och en anfallare i världsklass i form av Lukaku, man startade säsongen dessutom starkt och visade i dom matcherna att man är att räkna med.

Jag tror segern mot Arsenal i veckan är vändningen för Everton, man spelade riktigt bra i den matchen och visade verkligen på vilken nivå man kan spela. Känslan säger att man utmanar Liverpool om tre poäng här, jag testar därför dubbelchansen här, 1x ger fina 1,94 x insatsen hos Betsson, som ni får 1000 kr i bonus av.

Vill du testa något nytt och spela på aktier? Kom igång med en bonus hos BetOnFinance

Gå med BetOnFinance om du vill prova något nytt – en helt ny marknad har öppnats för betting på aktier. Kom igång med en välkomstbonus – upp till 1000kr finns att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1x
Odds: 1,94
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming