Speltips 19/12: Atletic Bilbao – Celta Vigo

Hemmaplansfördelen väger tungt i den här matchen och det ligger även till grund för detta spelet.

Twitter Facebook

Atletic Bilbao har genom åren alltid varit tuffa att möta på San Mames, lag som Barcelona och Real Madrid har ofta stora problem med att plocka en trepoängare här – den här säsongen har Bilbao redan plockat trepoängare mot exempelvis Villarreal, Sevilla och Valencia. Mot Barcelona föll man med endast 1-0 i en oerhört jämn och tät match.

Ser man till siffrorna den här säsongen på hemmaplan så har Bilbao vunnit fem av sju matcher, endat förlorat en. På bortaplan har man samtidigt endast vunnit två matcher och förlorat fem stycken. Så det är väldigt tydligt när det kommer till spel på hemma- och bortaplan för Bilbaos del.

Celta Vigo åkte samtidigt på en tung förlust på hemmaplan mot Sevilla senast – man förlorade den matchen med 3-0 vilket var lite förvånande i och med att man spelade på hemmaplan – där man är som starkast. På bortaplan har man endast lyckats plockat en trepoängare och därför har jag svårt att tro att man gör det ikväll också.

Formen är det heller inget fel på hos Bilbao, man har vunnit fyra av sina fem senaste hemmamatcher – och därför testar vi den raka ettan här också, spelet finns till fina 1,83 x insatsen hos ComeOn, som ni får 3000kr i bonus av.

Gå med Expekt och hämta hem ditt riskfria spel – upp till 1000kr

Expekt har ett unikt erbjudande för nya kunder – dom bjuder på ett riskfritt spel, upp till 1000kr. Haken? Ingen alls, förlorar du, får du pengarna tillbaka direkt. Vill du inte spela vidare är det bara att överföra tillbaka dom – inga omsättningskrav alls.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,83
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming