Speltips 19/12: Fenerbahce – Genclerbirligi

Fenerbahce har matchats hårt dom senate veckorna, med matcher mot bland annat Besiktas och Galatasaray.

Twitter Facebook

Fenerbahce placerar sig nu tio poäng bakom Basaksehir med en match mindre spelad, nu måste trepoängaren komma om man skall hänga med i toppstriden.

Fenerbahce har inlett säsongen någorlunda svajigt men än finns det kvalité i den truppen med bland annat Van Persie på anfallet – som fortfarande gör mål, sex mål efter sju starter är hans facit i ligaspelet och han kan fortfarande än.

Senast spelade Fenerbahce mot ett pånyttfött Antalyaspor och förlorade med 1-0, innan dess spelade man oavgjort mot Besiktas, och ikväll gästar alltså Genclerbirligi, ett lag som kanske inte befinner sig i en lika bra period som dom andra lagen Fenerbahce stött på den senaste tiden. Genclerbirligi har vunnit två av sina nio senaste matcher och att gästa ett Fenerbahce som behöver gå för tre poäng tror jag inte blir så lätt.

Fenerbahce kan spela på en oerhört hög nivå, en nivå som klarar av ett Europa League-slutspel, det är en sak som är säker. Och jag tror den här matchen dessutom kommer oerhört lägligt för Fenerbahce också, man är utvilade i och med att man roterade friskt i cupmatchen i veckan och ikväll infinner man sig på hemmaplan mot ett lite svagare lag.

Jag kommer därför att testa handikappspelet -1 här, tror det kan lossna för Fenerbahce ikväll som kommer att gå för tre poäng, spelet hittar ni till fina 2,16 x insatsen hos NordicBet, ni får 1000kr i välkomstbonus av dom här.

Pinnacle är rankade genomgående som nr 1 för utbetalningar på fotboll

Vill du spela på dom högsta oddsen som i sin tur ger dom bästa utbetalningarna? Då ska du testa Pinnacle, spelbolaget som inte erbjuder den klassiska välkomstbonusen utan istället satsar allt på att erbjuda marknadens högsta odds.
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,16
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming