Speltips 18/12: Tottenham – Burnley

Tottenham har gjort 14 mål på sina 4 senaste hemmamatcher – fortsätter trenden i söndagens match mot Burnley?

Twitter Facebook

Tottenham gör otroligt många mål på hemmaplan och vi väljer att tro på att det fortsätter, speciellt med tanke på att man möter ett oerhört svagt bortalag – Burnley har endast plockat ett poäng på sju spelade matcher på bortaplan.

En man som gick mållösa från veckans vinst med 3-0 mot Hull var Kane och jag kan tänka mig att han är sugen på att smälla dit någon balja mot Burley. Tottenham skapar mängder av chanser här på hemmaplan och speciellt mot Burnley lär Kane få en del chanser – är han tillräckligt kylig och har en bra dag på jobbet lär han göra minst ett mål.

Burnley släpper dessutom in mer än två mål i snitt per match på bortaplan, det är alltså rätt mycket som talar för en komfortabel hemmaseger och då är det lika bra att testa Kane som målskytt i den här matchen också.

Mitt spel här blir därför att Tottenham vinner och att Kane gör mål i matchen, detta spelet betalar fina 1,80 x insatsen hos Betsson, som ni får 1000 kr i bonus av.

Vill du testa något nytt och spela på aktier? Kom igång med en bonus hos BetOnFinance

Gå med BetOnFinance om du vill prova något nytt – en helt ny marknad har öppnats för betting på aktier. Kom igång med en välkomstbonus – upp till 1000kr finns att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Harry Kane målskytt + Tottenham vinner
Odds: 1,80
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming