Speltips 21/12: Hertha Berlin – Darmstadt

Toppen mot botten när Hertha Berlin och Darmstadt gör upp om tre poäng.

Twitter Facebook

Jag tror mig ha hittat ett riktigt fint spel nere i Tyskland och i matchen mellan Hertha Berlin och Darmstadt. Hertha Berlin befinner sig i toppen av tabellen på en fin fjärde plats – Darmstadt placerar sig samtidigt sist i tabellen med endast åtta poäng på kontot.

Hertha har förlorat två raka matcher nu, mot Leipzig senast och veckan innan mot Werder Bremen – nu lär vändningen komma, mot ett oerhört svagt Darmstadt.

Hertha hade vunnit samtliga matcher på hemmaplan innan matchen mot Werder Bremen, sex raka segrar och endast tre insläppta mål hade man innan den matchen. Men som alltid, kommer den första förlusten någon gång och den här gången var det Werder Bremen som stod i vägen – dock tror jag Hertha inte påverkas allt för mycket av varken den förlusten eller den mot Leipzig senast, utan mot Darmstadt ska man bara plocka tre poäng.

Darmstadt har spelat sju matcher på resande fot så här långt in på säsongen, på dessa sju matcher har man plockat noll poäng, alltså förlorat alla matcher. Man har endast lyckats göra 4 mål och släppt in hela 18 stycken – har man inte slagt något typ av rekord så är man där snart i alla fall.

Jag kan inte se Darmstadt hota ett bra och offensivt Hertha Berlin här, därför testar jag asian handicap-spelet -1 på Hertha (insatsen tillbaka vid uddamålsseger för Hertha) till fina 2,08 x insatsen hos ComeOn, som ni får 3000 kr i bonus av.

Vill du testa något nytt och spela på aktier? Kom igång med en bonus hos BetOnFinance

Gå med BetOnFinance om du vill prova något nytt – en helt ny marknad har öppnats för betting på aktier. Kom igång med en välkomstbonus – upp till 1000kr finns att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 2,08
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming