Speltips 21/12: Inter – Lazio

Onsdagen bjuder på ett oerhört fint möte i Serie A – Inter och Lazio drabbar samman.

Twitter Facebook

Lazio har vunnit sex av sina åtta senaste matcher och spelat en riktigt fin fotboll dom senaste två månaderna. Dom två poängtappen kom mot Roma i Romderbyt och mot Napoli, inget att direkt skämmas över utan man har gjort det riktigt bra så här långt.

Senast slog man Fiorentina med 3-1 och Lazio placerar sig nu på en fjärde plats i tabellen, endast ett poäng ifrån andra placerade Roma.

Inter har halkat efter en aning i toppstriden och vi hittar dom på en sjunde plats, sju poäng bakom Lazio. Dock har det sett mycket bättre ut för Inter dom senaste veckorna, speciellt på hemmaplan, här har man plockat fyra raka segrar, mot bland annat Genoa och Fiorentina.

Känslan säger att vi får bevittna en tät och jämn match under onsdagskvällen, dock håller jag Lazio som det vassare laget här, även om man spelar på bortaplan. Lazio har verkligen imponerat dom senaste veckorna och även plockat två raka vinster på bortaplan. Och även om Inter har en fördel i och med att dom spelar på hemmaplan tror jag matchbilden kommer passa Lazio perfekt, Inter kommer att vilja föra spelet men har inte direkt imponerat när man gjort det tidigare, Lazio är vassa på sina omställningar och kommer att kunna straffa Inter där.

Oddssättningen ser ut som följande på 1×2-marknaden, 2,15 – 3,60 – 3,35 – spelvärdet hittar vi defintivt i en bortaseger men eftersom att mycket talar för en mycket jämn match kommer jag att försäkra mig genom att spela Lazio som vinnare men med försäkringen dnb, insatsen tillbaka vid oavgjort. Tycker Lazio imponerat betydligt mer än Inter som vart skakiga under en längre tid, även i sina senaste matcher man vunnit.

Spelet hittar ni till fina 2,45 x insatsen hos Mybet, som ger er 1000kr i välkomstbonus.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 dnb
Odds: 2,45
Bolag: Mybet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming