Speltips 20/9: Sevilla – Real Betis

Vi har ett hittat ett riktigt intressant odds i matchen mellan Sevilla och Real Betis.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Det vankas derby i Spanien och det handlar om formstarka Sevilla som tar sig an Real Betis. Sevilla och Real Betis har genom åren bjudit på många intressanta matcher, mycket känslor, bra stämning på läktarna och givetvis bra fotboll.

Sevilla är favoriter till segern i och med hemmaplansfördel samt att man i grund och botten är det bättre laget. Jag tror precis som – spelbolagen – att Sevilla går vinnande ur den här kampen men jag tror samtidigt inte att det blir en allt för lätt uppgift för Sevillas del.

Genom åren har man kunnat se en överlägsenhet hos Sevilla, senast man förlorade en match i ligan mot Real Betis var 2012 och samma scenario tror jag på under tisdagskvällen, dock tror jag Real Betis lyckas näta i den här matchen, för det har verkligen vart ett par ordentliga svängmatcher genom åren. Dessutom har Real Betis gjort sju mål på fyra matcher hittills, ett bevis på att man kan göra mål.

Att Sevilla vinner matchen och att båda lagen lyckas göra mål ger hela 2,70 x insatsen hos ComeOn (insättningsbonus upp till 3000kr), den kör vi på.

PokerStars storsatsar på Sportsbook och odds

Ett av världens största spelbolag storsatsar nu på Sportsbook. De bjuder på marknadens högsta odds och en fin välkomstbonus – spela för 50kr och få ett gratisspel värt 200kr!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1  & båda lagen gör mål
Odds: 2,70
Bolag: ComeOn (insättningsbonus upp till 3000kr)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming