Speltips 19/9: Deportivo Alaves – Deportivo La Coruna

Deportivos specifika mönster från förra säsongen på bortaplan verkar upprepa sig även den här säsongen.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Deportivo La Coruna spelade mest oavgjorda matcher på bortaplan förra säsongen, mer än 50% av deras matcher på resande fot slutade med ett oavgjort resultat. När fallet ser ut som så, är det bara att fortsätta spela på krysset. Jag slängde även upp samma spel några veckor sedan när Deportivo spelade mot Real Betis på bortaplan, den matchen slutade 0-0.

Anledningen till att Deportivo spelar oavgjort i så många matcher är enkel, klubben är nöjd med att få med sig en poäng, det är ett godkänt resultat helt enkelt. Det är sällan Deportivo åker på stora förluster mot klubbar som Sevilla, Valencia, Bilbao osv, just av den enkla anledningen, man har respekt för sin motståndare och ställer upp riktigt defensivt.

Och även mot en nykomling som Alaves, kommer Deportivo att satsa på en poäng, räkna med det. Och därför testar jag krysset här till 3,05 x insatsen hos ComeOn (insättningsbonus upp till 3000kr).

PokerStars storsatsar på Sportsbook och odds

Ett av världens största spelbolag storsatsar nu på Sportsbook. De bjuder på marknadens högsta odds och en fin välkomstbonus – spela för 50kr och få ett gratisspel värt 200kr!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,05
Bolag: ComeOn (insättningsbonus upp till 3000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming