Speltips 20/9: PSG – Dijon

Kvalitetsskillnad på samtliga positioner när Dijon gästar PSG.

NYHET! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Dijon har inlett säsongen oerhört svagt och placerar sig i botten av tabellen, PSG har samtidigt inte imponerat men som jag tidigare nämnt, behöver Emery lite mer tid – och jag tror starkt på att Emery får igång PSG och till slut också vinner ligan, men man ska inte förvänta sig att allt sitter efter endast några omgångar.

PSG vann senast med hela 6-0 och speciellt viktigt var att Cavani kom igång i den matchen – fyra mål bjöd han på och förhoppningsvis kan han komma igång nu. Dijon är alldeles för svaga för att hota PSG, dessutom spelar man på bortaplan och dessutom inlett säsongen svagt, alltså finns inte ens formen där.

PSG kommer att vinna den här matchen och mycket talar för att man också lyckas hålla nollan, Dijon har spelat två matcher på bortaplan och gjort ett mål, det andra kommer inte under måndagskvällen.

Rak etta & PSG att hålla nollan ger hela 1,74 x insatsen hos Redbet (insättningsbonus: 2000kr), taget alla dagar i veckan.

Spela hos världens största spelbolag – hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 & hemmalag att hålla nollan
Odds: 1,74
Bolag: Redbet (hämta din 2000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming