Speltips 20/8: Watford – Chelsea

Spelbolaget bjuder till en aning när Chelsea drabbar samman med Watford under lördagen.

LeoVegas har startat sin helt egna Sportsbook. Skapa ett konto idag och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Även om Chelseas vinst mot West Ham satt långt inne tyckte jag Chelsea spelade riktigt bra. Jag tycker det redan syns att Conte ändrat på ett och annat, främst försvarsspelet. Jag tycker Chelsea såg riktigt stabila ut bakåt – West Ham hade stora problem att ta sig förbi Chelseas backlinje.

Den här matchen tror jag därför kan passa Chelsea riktigt bra – detta känns som en riktig Conte-match – 0-1, möjligtvis 0-2-seger till Chelsea. Chelsea är ett bättre lag än Watford – men ingen match är enkel att vinna – speciellt inte på bortaplan, och detta är Conte medveten om, det behövs inget finlir, utan det är fokus på tre poäng och det spelar ingen roll hur man går tillväga när man plockar de.

Jag tror därför vi får se ett riktigt försiktigt Chelsea, Conte hoppas på att man efter 90 minuter till slut lyckas stänka dit ett eller två mål, men prioritering ett är att backlinjen fungerar som den ska – Chelsea är ett bättre lag och kommer till slut stänka dit en kasse, det vet Conte om.

Hazard såg riktigt bra ut senast och kommer göra det under lördagen också – det är jag säker på. Vilken lirare det är, det skulle inte förvåna mig om han blixtrar dit och sätter en balja och Chelsea vinner med 1-0.

Watford spelade 1-1 mot Southampton senast, bra resultat med tanke på att man spelade på bortaplan. Men jag tror som sagt Chelsea är steget större här, en bra backlinje och bra spelare framåt kommer göra det tufft för Watford – för tufft. Jag spelar på den raka tvåan till 1,80 x insatsen hos Coolbet (välkomstbonus: 1500kr).

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos NordicBet – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos NordicBet som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,80
Bolag: Coolbet (Välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming