Speltips 20/8: Premier League

Jag har hittat en dubbel som jag haft ögonen på sen förra omgången.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Burnley möter Liverpool som kommer från en fin bortaseger mot Arsenal medans hemmalaget åkte på en förlust med 0-1 mot Swansea. Återigen väljer jag att spela emot Burnley då dom utan tvekan har ligans tunnaste trupp och en tränare som redan suckar över sitt uppdrag. Liverpool vann rättvist bort mot Arsenal(3-4) sist, men dom hade en ledning med 1-4 vilket var imponerande tills bollarna börja trilla in på dom, trots det så vann dom. Liverpool är bättre och jag tänker inte berätta hur bra trupp dom har eller nåt annat, istället fokuserar vi oss på Burnley som inte alls har någon bra trupp eller bra spel, dom lever på sin fysiska spelstil som ger många frisparkar emot dom. Jag väljer ett spel på Liverpool som vinnare FT till oddset 1,57. Skador: Mane är eventuellt borta i Liverpool.

Leicester City möter Arsenal på King Power Stadium och hoppas på en seger efter att ha misslyckat sätta sina chanser förra omgången mot Hull City. Matchen mot Hull borde dom ha vunnit enkelt, men premiären kan vara oviss ibland och mycket nerver och en press på framgång kan störa. Nu vågar jag inte spela på vem som vinner då det är två lag som blandar och ger, men en sak är säker och det är att dom båda kan göra mål. Leicester & Arsenal har utmärkta målskyttar och en förmåga att öppna upp bakåt när dom anfaller, det lär bli en kontringshistoria från nåt av lagen, beroende på vem som kommer styra spelet. Jag väljer spelet BTTS/BLGM Båda lagen gör mål till oddset 1,57 här med.

Jag väljer spelet Dubbelspel till oddset 2,46x hos Unibet (insättningsbonus 1000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Dubbelspel 2 & BLGM
Odds: 2,46
Bolag: Unibet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming