Speltips 20/8: Tottenham – Crystal Palace

Jag tar mig an ett all in-spel till fina 1,75 x insatsen, den här gången väljer jag att lita på Tottenham.

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Tottenham spelade oavgjort i sin premiärmatch match mot Everton och även om det inte såg allt för bra ut i den matchen väljer jag att blunda för det – att spela på bortagräs mot Everton i en premiär är aldrig lätt och därför bör man inte grunda allt för mycket på det.

Jag tror Tottenham kan göra en riktigt bra säsong det här året också, jag tycker man har ett intressant lag och man har fått behålla det mesta från förra säsongen. Man har heller inte allt för stora problem med skador och kan ställa upp med ett riktigt starkt lag.

Crystal Palace är några klasser sämre än Tottenham – de förlorade sin premiär mot West Bromwich med 1-0, på hemmaplan dessutom. Man har även en del skador på viktiga spelare och det är bara ännu en anledning till varför jag tror så pass starkt på hemmalaget i den här matchen.

Att Tottenham vinner den här matchen tror nog de flesta på, inklusive mig, men jag tror även att man lyckas göra det med minst två mål och hämtar därför ett spel från asian handicap-marknaden. -1 finns till grymma 1,75 x insatsen, blir det så att Tottenham vinner med uddamålet betalas insatsen tillbaka. Spelet placerar jag hos BetHard (välkomstbonus: 1000kr) – släng in en slant och spela tillsammans med oss!

Ladda upp spelkassan inför säsongen hos LeoVegas – 1000kr i insättningsbonus

Nu när alla ligor drar igång igen är det dags att ladda upp spelkassan! Gör detta hos LeoVegas som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1,75
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming