Speltips 20/2: Topptipset

Idag bjuder Svenska Spel oss på FA-cupen och Championship från England. Inga jättefavoriter i cupen utan dem återfinns i Championship.

Twitter Facebook 

Titan Bet Sportsbook

Vill ni utöver den här analysen till Topptipset läsa speltips till dagens V75? Om ja, trycker ni här.

Starkaste favoriten i eftermiddag är enligt mig, och många andra, Burnley hemma mot ett kyligt Rotherham. Burnley har hittat rätt igen den senaste tiden och har nu en stabil kvalplats i ligan och bara 4 poäng upp till ligaettan Hull. Burnley har 8 poäng på de 5 senaste matcherna och ingen jätteform men man är hyfsat stabila i sitt spel – man värvar vinster och oavgjort om vartannat (bortsett från förlusten mot Arsenal i cupen). Idag tar man hemma emot ett riktigt uselt Rotherham och det finns inget som talar för att man ska missa 3 poäng idag. Givet spikbud på en hyfsat krånglig kupong. Burnley singlas med andra ord.

Klarar Everton trycket?
Vidare så har vi Everton som är favoriter i cupen borta mot Bournemotuh som nu har 2 raka förluster i ligan – hur är inställningen idag i cupmötet med Everton. Everton förlorade senast men innan dess har man visat bra form och man har bra läge i sin trupp och man har dessutom läge för en av europaplatserna i ligan. Jag tror att man kommer ta befälet här rent strategiskt och jag följer strömmen och håller Everton som favorit. Jag garderar dem dock med ett X.
I övrigt vill jag lyfta fram Watford som har hemmamatch mot Leeds i cupen och man har ett bra utgångsläge, precis som Everton. Jag håller Watford som säkrae än Everton och spikar dem hemma mot Leeds.

Systemet i sin helhet:
1. Bournemouth – Everton X 2
2. Reading – West Brom 1 X 2
3. Watford – Leeds 1
4. Bolton – QPR 1 X 2
5. Brentford – Derby 1 X 2
6. Burnley – Rotherham 1
7. Fulham – Charlton 1 X
8. Huddersfield – Wolves X2

Vem är bäst? Sportbladet eller Mange Strandberg – se själv här!

Antal rätt sedan omgången 12/2-2016:

Spelade omgångar: 4

Sportbladet: 23 rätt

Mange Strandberg: 29 rätt

Jag avslutar med ännu ett citat från Jose ”the Special One” Mourinho: ”Du kan lika gärna ställa en ko i mitten av planen. Och sedan stoppa matchen eftersom det var en ko.” Mourinho efter förlusten mot Newcastle i december 2014. Avdelningen – glasklart…

Lev väl – vi hörs!

Hämta hem din bonus hos Titanbet: 1000kr

Titanbet är den nya jätten bland spelbolagen. De marknadsför sig själva med sitt fantastiska utbud, snabba uttag och erbjuder även delad plånbok mellan Titanbet och Titan Poker.
Hämta din bonus upp till 1000kr här.

Speltips:

Pris: 216kr
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming