Speltips 20/2: Celta Vigo – Eibar

Celta Vigo ska försöka hitta tillbaka till vinnarspåret efter förra helgens storförlust.

Twitter Facebook 

Äntligen är det lördag igen och om ni inte redan kikat på våra analyser till Topptipset, Stryktipset och V75, gör detta då med ett enkelt klick till huvudsidan. Förhoppningsvis väljer ni att göra detta efter ni läst klart den här väl genomförda analysen.

Celta Vigo åkte på en storförlust mot Barcelona i helgen och blev bokstavligt talat kränkta av Barcelona-spelarna. Nu handlar allt om att glömma den matchen och gå vidare, förhoppningsvis har tränaren Eduardo Berizzo varit tydligt med detta.

Celta Vigo är ett riktigt bra lag på hemmaplan, här vågar man lira sitt eget spel och detta har man visat genom att slå exempelvis Barcelona med 4-1. Eibar är en riktig tuff motståndare men jag tror Celta Vigo lyckas med att bryta ner Eibars försvar genom att hålla i mycket boll och ha ett högt tålamod. Spelskickliga är man och med en Guidetti i målform ska man nog kunna stöka till det för Eibar.

6:e placerade Eibar har verkligen chockat fotbollseuropa i år och gjort det riktigt bra hela säsongen. Dock är det på hemmaplan man vunnit sina flesta matcher, här har man vunnit mer än hälften av sina matcher. På bortaplan har det gått lite trögare för Baskien-klubben, man har endast lyckats vinna tre matcher på resande fot och av sina senaste sju bortamatcher har man förlorat fem.

Nu befinner båda lagen här sig i ganska dålig form, man och det skiljer endast ett poäng lagen emellan. Därför tror jag hemmafördelen avgör det här mötet. Titanbet sticker ut hakan med höga 1.95x på den raka ettan, hos andra spelbolag hittar vi samma spel till runt 1.75-1.85x.

10Bet satsar svenskt

10Bet storsatsar på den svenska marknaden och det gör man genom att trycka upp ett helt svenskt innehåll. Dessutom är sidan oerhört stilren och erbjuder skyhöga odds. Utöver detta får du även en välkomstbonus på upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.95
Bolag: Titanbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 22:05
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming